Com Hem blir Tele2

Tele2 och Com Hem har gått ihop och heter nu Tele2.

Ni behöver inte göra något
För er boende fortsätter allt att fungera precis som tidigare utan att ni behöver göra något. Ert tv-utbud och eventuella övriga tjänster kommer att fungera som vanligt. Individuellt betalande boende informeras av Tele2 separat via e-post eller brev. Framtida fakturor och information kommer att skickas från Tele2.

Ni kommer att märka flera positiva förändringar
Tele2 bygger till exempel ut ett av världens modernaste 5G-nät och kan erbjuda er fler tjänster och bättre service. Och som kund hos Sveriges första klimatneutrala telekombolag bidrar ni också till att göra skillnad. Idag och för kommande generationer.

Mer information
Gå in på tele2.se/tele2-hus för att läsa mer om vad som ingår i just ditt Tele2-hus.