Aktuellt 2017-04-06

Information och frågestund i samlingslokalen för medlemmar i Brf Stenhuggaren 16 Örebro efter ordinarie styrelsemöte, 2017-04-06 18.00 – 18.30.

Anders Hamp hälsade alla välkomna och öppnade mötet och informerade om nedanstående punkter

 1. Fönsterprocessen följer tidsplanen. När utsidan av husen är klara påbörjas insidan. En tidsplan inför sommaren och fönsterbyte kommer inom kort att planeras och informeras till berörda.
 2. Radonmätningen är nu klar och ”puckarna” ska samlas in för analys.
 3. Nödljus i alla våra trapphus är nu monterade, samt i källargångar. Nödljus i trappor ner till garagen är nu under uppmontering.
 4. Bokning på distans till tvättstugan, samlingssalen och övernattningslägenheten kommer att inom kort att vara klar. Information hittar man via vår hemsida och för att boka måste man gå via vår hemsida.
 5. Grindöppning för ambulanspersonal blir klart till nästa vecka som är v 15.
 6. Ringklocka finns nu till samlingssalen, sitter utifrån sett på vänster sida om grinden på insidan, det går mycket bra att nå den genom grinden från utsidan.
 7. Bergvärme. Vår borrplan har godkänts av kommunen. Förslag är nu att provborra ett hål för att se om det över huvudtaget är möjligt att genomföra bergvärme till fastigeten. Frågan kommer att beröras på årets stämma.
 8. Solceller på taket kan ge oss el till våra gemensamma utrymmen i fastigheten. Eon är inbokad att komma till vår teknikgrupp och informera om möjligheterna.
 9. Garagestädning är nu bestämt till den 25 och 26 april. Information kommer via hemsidan och till alla nedgångarna till garagen och till trapphuset till Kungsgatan 38
 10. Vindarna är inspekterade, och allt som står utanför förråden kommer att slängas i samband med trivseldagen den 22 april.
 11. Brandvarnare, alla brandvarnare är nu uppsatta, tillkommer nu är övriga gemensamma utrymmen.

Brandvarnare kan vara svårt att höra för hörselskadade, om så är fallet kan man kontakta audiologen USÖ, för råd och rön som också lånar ut hjälpmedel gratis.

Välkommen till nästa informationsstund den 25 april kl. 18.00 i samlingssalen.