E-posttjänsten @comhem.se stänger ned

Nu stänger Com Hem ned e-posttjänsten @comhem.se. Är du berörd kommer du få all information du behöver – exakt datum för nedstängning, tips på vad du behöver göra och förslag på ny leverantör.

Kraven på e-posttjänster ser annorlunda ut idag jämfört med när Com Hem startade sin tjänst. Idag väljer de flesta en oberoende mejladress som inte är kopplad till samma leverantör som används till dina bredbands- eller mobiltjänster. Eftersom väldigt få använder vår e-posttjänst har vi valt att stänga ned den.

När upphör tjänsten?
Stängningen är planerad till slutet på november. Efter stängningsdatumet går det inte längre att logga in på mejlkontot, skicka och ta emot mejl eller komma åt inkorgen. Com Hem kommer höra av sig till de berörda kunderna.

Tips och mer information
Har du en mejladress från Com Hem rekommenderar vi att du besöker comhem.se/stanga-epost för mer information och tips på hur du enkelt byter till en ny mejladress.